Destek sayfamız:
https://www.facebook.com/Strato-Destek-267401907023303
Ayrıca https://www.strato.com/faq/tr_tr/ sayfamızdan doğrudan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz Yarışma 10 Kasım 2017 tarihinde, Türkiye saatiyle 12:00’de başlar ve 10 Aralık 2017 tarihinde, yine Türkiye saatiyle 14:00’de sona erer. Kazananlar 14.12.2017 tarihinde STRATO Facebook sayfası üzerinden bilgilendirilir. Duyu
ru akabinde kazananlar 2 (iki) gün içerisinde kendilerini ibraz etmelidirler. 2 (iki) gün içerisinde kendisini ibraz etmeyen ve iletişime geçilemeyen kazananların ödülleri düşecektir. Tüm sorular “STRATO Destek” Facebook sayfasına (https://www.facebook.com/strato.com.tr/) gönderilebilir.
3. Ödüller: Kazanan 10 (on) kişiye istedikleri 1(bir) adet STRATO ürünü - (ürün Alan Adı, Mail, WP Hosting, Hazır Websitesi ve Bulut Depolama paketlerininin birinden seçilebilir) - 12 ay ücretsiz kullanım hakkıdır.
4. Ödül 12 ay ile sınırlıdır, bu açıkça yarışma esnasında belirtilir.
5. Yarışmaya katılmak isteyenler, Facebook sayfasındaki duyuru metninin altına istedikleri ürünü yazarak veya ürünü etiketleyerek katılabilir. Kazananlar STRATO Hukuk departmanı tarafından, rastlantısal (seçkisiz) oalrak seçilir.
6. Her katılımcı, yarışmaya sadece bir kez katılabilir.
7. STRATO, katılım koşullarını ihlal eden veya teknik manipülasyon yoluyla rekabeti etkileyen katılımcıları yarışma dışı bırakma hakkına sahiptir. Böyle bir durumda katılımcı, kazandığı tüm ödüllerden ve kazanımlardan muaf olacaktır.
8. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez, nakde dönüştürülemez veya ertelenmesi talep edilemez.
9. Yarışmaya katılmakla birlikte katılımcılar, isimlerinin (isim ve soyisim olarak) STRATO’nun sosyal medya kanallarında (Facebook) ve www.strato.com sayfasında yayınlanmasını kabul ederler.
10. Eğer çeşitli sebepler nedeniyle söz verilen ödül tedarik edilemezse, STRATO bahsi geçen ödüle eş değer başka bir ürün vermeyi kabul eder.
11. STRATO çalışanları ve hak sahipleri bu yarışmaya katılamazlar.
12. STRATO yarışma koşullarında değişiklik yapma hakkını ve yarışmayı durdurma ve/veya sonlandırma hakkını saklı tutar. Bu durum, özellikle ödülün teknik veya yasal nedenlerden dolayı garanti edilememesi durumunda geçerli olur.
13. Yarışmada Alman hukuku uygulanacaktır. Yasal süreç hariçtir.
14. Facebook’un bu yarışma üzerinde hiç bir sorumluluğu yoktur.
15. Bu eylem Facebook tarafından sponsorlu değildir, yönetilmemektedir ve bağlantılı değildir. Veri Koruma: Yarışma esnasında kişisel veriler, yarışma ve ödül tedariki için münhasıran toplanır ve daha sonra silinir.